Laura Leipakka

Leipakka

Laura Leipakka

TM
Hiippakuntavaltuusto: 4
Kirkolliskokous: 89

Olen ikuinen etsijä. En oikein tiedä mitä etsin, mutta Jumalan avulla luulen vielä pääseväni perille. Minulle usko, kirkko ja Jumala ovat osa arkea, niistä ei tarvitse pitää välttämättä meteliä mutta ne ovat läsnä elämässäni näkyvästi tai näkymättömästi. Välillä uskon kanssa on myös kipuiltu, mutta oma polku alkaa vähitellen löytyä. Taustani on tapakristillisessä perheessä, jossa minua on aina rakastettu ehdoitta. Perhe on minulle tärkeä voimavara, samoin ystävät, joita on siunaantunut matkan varrelta useita elämän mittaiselle matkalle mukaan.

Koulutukseltani olen teologian maisteri ja työkseni teen milloin mitäkin korkeakoulutettu maisteri vain saa käsiinsä – oma urapolku on vielä hakusessa. Viime aikoina olen ollut rekrytointialalla kuin järjestötyössäkin. Sitä ennen pari vuotta vierähti ulkomailla ulkoministeriön harjoitteluissa ja elämää oppimassa. Viimeiset kymmenen vuotta kotipaikkani on ollut Helsinki, josta en enää kaipaa pois.

Vapaa-aikani kuluu ystävien, yhdistystoiminnan, ajoittaisen ranskan opiskelun sekä erilaisten harrastusten parissa. Nautin etenkin hyvästä ruoasta ja juomasta, sosiaalisista tilaisuuksista, vieraiden kielten opiskelusta sekä elokuvista ja musiikista. Luonteeltani olen energinen, iloinen ja kupliva sekä ihmis- ja eläinrakas. Uskon, että olemme maailmassa Jumalan tahdosta ja armosta rakastaaksemme toisiamme ja koko luomakuntaa – vaikka se välillä vaikeaa onkin.

Kerro yhdellä sanalla, mitä seuraavat sanat tuovat mieleesi:

Jumala – rakkaus
armo – ansaitsematon
rakkaus – ydin
Jeesus – pelastus
kirkko – yhteisö
synti – pahuus
usko – turva

En saanut virallista lapsisesittelyä, mutta luulen sen olevan kutakuinkin tällainen “Täti on hassu.” Lapsenmielisyys minussa ei nimittäin ole kuollut, vaan nautin kaikenlaisesta hulluttelusta, kuten pallomerestä ja liukumäistä sekä keinuista ja karuselleista. Myös jäätelö ja ilmapallot ovat lähellä sydäntäni.

Selaa muita maallikkoehdokkaita