Laura Leverin

Leverin

Laura Leverin

vt. kirkkoherra
Hiippakuntavaltuusto: 8

Facebook: Laura Leverin, Pose (Pornaisten seurakunnan sivut)
Kotisivut: http://lleverin.wix.com/lauraleverin
Ingstagram: @lleverin

Hei, olen Laura. Tässä ajassa elävä ja huomiseen katsova. Näen ympärilläni muuttuvan maailman ja ihmisiä, jotka yrittävät pysyä muutoksen tahdissa. Elämä on ainutlaatuista, jatkuvaa aaltoliikettä ilon ja surun välimaastossa. Pappina tehtäväni on rohkaista, kulkea rinnalla ja muistuttaa toivosta, joka Kristuksessa tuli maailmaan.

Koen Viinipuu–liikkeen omakseni, koska se tahtoo rakastaa kirkkoa jopa silloin, kun on vaikeaa. Sanomamme on raikas ja tavoitteenamme on rakentaa yhteisöllisyyttä, joka ehdoitta hyväksyy jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuden.

Uskon vakaasti, että Kristuksen kirkon tulevaisuus riippuu siitä mihin ankkuroidumme ja kuinka kohtaamme Jumalan, hyväksymme erilaiset ihmiset sekä huomioimme ympärillämme olevan luomakunnan. Sanojen tueksi tarvitsemme yhteen tulemista, sydämen tekoja sekä asettumista toisen asemaan. Jokaiselle on annettava mahdollisuus elää uskoaan todeksi ja rakentaa oma paikkansa kirkossa, lähellä Jumalaa ja lähellä toisia.

Kutsumukseni on johdattanut minut Suomen Lähetysseurasta, hetkiseksi Kirkkohallituksen Ulkoasiainosastolle ja Ruotsin kirkon suomalaistyöhön sekä sieltä kirkon ytimeen: seurakuntatyöhön. Ensin Porin keskustaan nuorisopapiksi, sieltä lähiömäiseen Vantaan Rekolaan lapsi- ja perhetyön papiksi ja nyt maalaistunnelmalliseen Pornaisten seurakuntaan vt. kirkkoherraksi.

Olen siunattu perheellä, ystävillä, terveydellä ja avoimuudella. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi lasta ja koira, joita rakastan valtavasti. Seurakunnasta olen löytänyt hengellisen kotini ja kaikilta heiltä, joiden elämä on kohdannut omani kanssa, olen saanut paljon. Tahdon olla rakentamassa yhteyttä, sillä tiedolla ja taidolla jota minulla. Olen yksi muiden joukossa, mutta en yksin.

Kerro kolmella sanalla, mitä seuraavat sanat tuovat mieleesi:

Jumala – on
armo – väylä
rakkaus – yhdistää
Jeesus – mahdollistaa
kirkko – koti
synti – minussa
usko –luovuttamaton

Leverin2

 

“rakas, tekee töitä, syö suklaata, kirjoittaa ja laulaa virsilauluja”
– Sofia 6 v

“Ystävä, kaikkien, myös minun ystävä”
– Christian 4 v

 

 

 

 

Selaa muita pappisehdokkaita