Minna Mannert

Mannert

Minna Mannert

pastori, pääsihteeri
Hiippakuntavaltuusto: 9
Kirkolliskokous: 43

Kotisivu: http://minnamannert.blogspot.com/
LinkedIn: Minna Mannert

Olen 35-vuotias pappi ja toimin Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton pääsihteerinä. Vahvuuksiani ovat diakonia, kansainvälinen vastuu ja nuorten kohtaaminen arjen pyörteissä. Uskontodialogi, ekumenia ja monikulttuuriset ympäristöt ovat opettaneet minulle vuoropuhelun taitoa.

Vapaa-ajallani hoidan sieluani harrastamalla kaupunkiviljelyä kotikirkkoni pihalla, musiikkia ja toimimalla erinäisissä järjestöissä oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Miksi olen ehdolla kirkollisvaaleissa?

Kirkkoa haluaisin uudistaa lisäämällä kirkon toiminnan läpinäkyvyyttä ja joustavuutta. Kirkon tulee mahdollistaa jäsenten suunnittelema toiminta ja vapaamuotoisempi tapa osallistua. Haluaisin lisätä kirkon roolia mielipidevaikuttajana. Minulle tärkeitä teemoja ovat kestävä kehitys, tasa-arvon edistäminen ja sovinto. Kirkon pitää puolustaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

Miksi olen ehdokkaana hiippakuntavaltuustovaaleissa?

Koen huolta kirkon näkyvyydestä ja roolista kiireisten kaupunkilaisten elämässä. Työssäni kristillisten opiskelijoiden parissa näen yhteiskunnassamme kasvavan eriarvoistumisen ja huolen tulevasta. Itä-Helsingissä varttuneena nykyisenä alppilaisena tunnen laajasti helsinkiläistä seurakuntaelämää. Olen toiminut kirkon luottamustehtävissä paikallisella tasolla yli 10 vuotta.

Kerro lyhyesti, mitä seuraavat sanat tuovat mieleesi.

Jumala – lähde
armo – kuuluu kaikille
rakkaus – väkevä voima
Jeesus – valo
kirkko – perhe
synti – ero Jumalasta ja epäjumalien palvontaa
usko – lahja

“En mä tykkää Minnasta, mut voisko se tulla silti leipoo pipareita tänne”
–Leo, 4v

Selaile muita pappisehdokkaita